Terugblik Think & Drink ‘Better Safe Than Sorry’

Geplaatst op:
juli 11, 2023
 | 

Op 4 juli jl. vond de Think & Drink: Better Safe than Sorry plaats in Pathé Buitenhof. Tijdens deze bijeenkomst werd bewustwording gecreëerd over de risico’s van cybercrime én werden concrete handvaten gedeeld over hoe je jouw bedrijf cyber secure kan inrichten. De boodschap dat het niet de vraag is óf een cyberhack je overkomt, maar wanneer, kwam binnen.

Wist je dat één op de vijf bedrijven namelijk weleens te maken heeft gehad met cybercriminaliteit? Cybercriminelen verleggen hun aandacht steeds meer naar kleinere bedrijven. In dit nieuwsbericht delen we graag wat handige links en naslagwerk om de cyberveiligheid van jouw bedrijf te borgen.

  1. Check deze handige websites voor cyberweerbaarheidstips:
  1. Ondernemersportaal van de gemeente Den Haag 

Gemeente Den Haag heeft een mooie dienst voor ondernemers waarbij ze antwoord geven op jouw ondernemersvragen. Bijvoorbeeld voor vragen over cyberveiligheid kun je hier terecht. Verder kun je als Haagse ondernemer bij ons terecht voor advies over regels, vergunningen en procedures van de gemeente. De dienstverlening van het Ondernemersportaal is gratis. Bezoek ons in het Stadhuis Spui (stadsdeelkantoor Centrum), Spui 70, 2511 BT Den Haag. Kom een keer langs, je bent van harte welkom!

  1. Cursus cyberweerbaarheid en cybersecurity

De digitale wereld is snel aan het veranderen en het is daarom cruciaal om op de hoogte te blijven van en te groeien met de nieuwste technologieën. Als ondernemer wil je natuurlijk op een efficiënte en effectieve manier gevonden worden door jouw doelgroep en wil je tegelijkertijd zeker zijn van de beveiliging van jouw digitale gegevens. Daarom biedt de website MKB digitaal ondernemers de mogelijkheid om hun digitale vaardigheden te verbeteren door middel van twee speciale cursussen. De cursussen richten zich op het verbeteren van jouw online vindbaarheid en cyber weerbaarheid. Hierdoor kun je jouw online aanwezigheid versterken en tegelijkertijd jouw digitale gegevens beschermen.  

  1. Nieuwsbrief Den Haag Onderneemt

Den Haag Onderneemt is de nieuwsbrief van en voor Haagse ondernemers. Met deze nieuwsbrief houdt gemeente Den Haag u op de hoogte van actuele informatie en relevante lokale ontwikkelingen in het Haagse ondernemerslandschap. Aanmelden voor deze nieuwsbrief.

We kijken terug op een geslaagde Think & Drink en willen de sprekers, moderator Ewout Genemans en wethouder Saskia Bruines bedanken voor hun bijdrage aan deze informatieve avond.

Wij hebben deze Think & Drink in samenwerking met Platform Veilig Ondernemen regio Den HaagSecurity Delta (HSD) en Gemeente Den Haag georganiseerd. Dit event wordt mede-mogelijk gemaakt door Grant Thornton Netherlands.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring