Innovatie & Digitalisering

Innovatie

MKB Den Haag zet zich actief en samen met netwerkpartners in voor het versterken van innovatiekracht van MKB-ondernemers in Den Haag. Wij dagen onze leden uit om out of the box te blijven denken, nieuwe markten en businessmodellen te verkennen en om naast de dagelijkse uitdagingen te blijven investeren in de toekomst. Innovatiekracht begint met anders denken en kijken. Daarom vinden wij het belangrijk om te blijven inspireren met kennis en events en werken wij samen met versnellers in onze regio, zoals Impact City. We slaan de verbinding tussen ervaren ondernemers en startups en scale-ups. Kruisbestuiving en open staan voor nieuwe benaderingen is key om samen tot nieuwe en impactvolle ontwikkelingen te komen.

Digitalisering

Of het nu gaat om het kunnen aanbieden van producten en diensten online, het snel live brengen van je webshop, online marketing, SEO, cyber security of slim en veilig blijven samenwerken met collega’s op afstand; MKB Den Haag zet haar netwerk in om leden te wijzen op het belang van digitalisering en reikt hierbij concrete middelen aan om stappen te zetten op dit vlak. Van webinars tot inspiratie- en kennisdagen samen met partners als Rabobank Regio Den Haag of inzet van ondernemers in ons netwerk die jouw onderneming praktisch een stap verder brengen.

MKB Den Haag is momenteel betrokken bij de volgende initiatieven en projecten:


Verantwoordelijke voor dit speerpunt
Rosan Gompers
Neem contact op

Meer over Innovatie & Digitalisering:

Nieuwsartikelen

Subsidies voor ondernemers in Den Haag

Nieuwe inzichten en ontmoetingen tijdens Think & Drink over hybride werken bij de ANWB

MKB Den Haag helpt startups groeien met de ImpactCity Accelerator

MKB Den Haag: samen sterk

Word lid

Klaar om te netwerken, verbinden, inspireren en groeien? Neem dan nu plaats aan onze tafel en word onderdeel van MKB Den Haag.
 Schrijf je in!

Word lid

Maak een afspraak

Twijfelt u nog over een lidmaatschap? 
Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We kunnen dan alles samen met u doornemen.

Afspraak maken
"Uiteindelijk gaat het erom dat we Den Haag samen versterken"
Mariska Aantjes, Aantjes Advocaten

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring