Innovatie & Digitalisering

Stond de noodzaak tot innovatie & digitalisering van MKB ondernemingen al hoog op de agenda. De coronacrisis heeft het belang van dit speerpunt versterkt. 

Innovatie

MKB Den Haag zet actief en samen met netwerkpartners in op het versterken van innovatiekracht van MKB ondernemers in Den Haag. Wij dagen ons leden uit om out of the box te blijven denken, nieuwe markten en business-modellen te verkennen. Maar ook om, naast de uitdagingen van vandaag, te blijven investeren in de toekomst. Innovatiekracht begint met anders denken en kijken. Daarom vinden wij het belangrijk om te blijven inspireren met kennis-events. Maar ook samen te werken met de versnellers in onze regio, zoals Impact City. Maar ook de verbinding te maken tussen ervaren ondernemers en startups en scale-ups. Kruisbestuiving en open staan voor nieuwe benaderingen is key om samen tot nieuwe en impactvolle ontwikkelingen te komen.

Digitalisering

Of het nu gaat om het kunnen aanbieden van producten en diensten online, het snel live brengen van je webshop, online marketing of slim en veilig blijven samenwerken met collega’s op afstand; MKB Den Haag zet haar netwerk in om leden te wijzen op het belang van digitalisering. Reikt hierbij concrete middelen aan om stappen te zetten op dit vlak. Van webinars tot inspiratie- en kennisdagen samen met partners als Rabobank of inzet van ondernemers in ons netwerk die jouw onderneming praktisch een stap verder brengen.


Verantwoordelijke voor dit speerpunt
Rosan Gompers
Neem contact op

Meer over Innovatie & Digitalisering:

Nieuwsartikelen

Het geheim van Silicon Valley

Schrijf je in voor de Haagse Vernieuwers Challenge

Duitsland, zo dichtbij en toch ver weg…

MKB Den Haag: samen sterk

Word lid

Klaar om te netwerken, verbinden, inspireren en groeien? Neem dan nu plaats aan onze tafel en word onderdeel van MKB Den Haag.
 Schrijf je in!

Word lid

Word lid

Twijfelt u nog over een lidmaatschap? 
Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We kunnen dan alles samen met u doornemen.

Afspraak maken
"Uiteindelijk gaat het erom dat we Den Haag samen versterken"
Mariska Aantjes, Aantjes Advocaten

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2021
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring