Save the dates events MKB Den Haag

Geplaatst op:
juli 13, 2022
 | 

Graag informeren wij jullie over onze nazomer- en najaars-events. De periode na de zomer biedt weer veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten, te netwerken en relevante kennis met elkaar te delen. We hebben een vol programma; we delen daarom graag alvast de data van een aantal grote events met jullie. Zet deze alvast in je agenda! De uitnodigingen voor deze events met aanmeldlink volgen later per mail.

Miljoenenontbijt 2022
Datum: 21 september | Locatie: Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Op woensdagochtend 21 september vindt het jaarlijkse Miljoenenontbijt plaats. Wat betekenen de plannen van het kabinet voor ondernemers in onze regio, voor de post-corona economie, herstel en vernieuwing? Onder leiding van onze dagvoorzitter gaan wij in gesprek met ondernemers, bestuurders en politici, spotten we de kansen en uitdagingen van het komende politieke jaar en analyseren we de impact van de Miljoenennota op lokaal niveau.

Think & Drink: Internationaal Ondernemen
Datum: 15 september | Locatie volgt

Een groot potentieel aan klanten en zakenpartners voor MKB bedrijven bevindt zich buiten Nederland. Toch is nog maar een beperkt deel van de MKB ondernemers actief over de grens. Ondernemen over de grens; iets voor jouw onderneming? Wil jij de kansen en mogelijkheden van internationaal ondernemen verkennen en contacten leggen over dit onderwerp? Tijdens deze Think & Drink delen NLinBusiness en The Hague Business Agency hoe en waar je kunt starten met internationaal ondernemen. Via praktische informatie, voorbeelden en ondernemerservaringen krijg je een beeld hoe jij als ondernemer de wereld kunt veroveren. 

Think & Drink: Duurzaam ondernemen, Once Upon A Future
Datum: 3 oktober | Locatie: Museon-Omniversum

De huidige energietransitie raakt bijna iedereen en heeft grote invloed op ons leven, ons werk en op onze bedrijven. Tijdens dit event neemt ondernemer, filosoof, trendwatcher, TEDx spreker en buitgewoon hoogleraar Ruud Veltenaar ons mee naar een duurzame toekomst en biedt concrete hoop op een betere wereld. Ben jij als ondernemer klaar voor deze toekomst en in staat om ook in turbulente tijden duurzaam het verschil te maken?

Dag van de Ondernemer 
Datum: 10 november | Locatie: Het Mauritshuis

In het kader van de Dag van de Ondernemer zetten we ondernemers in het zonnetje en bedanken we hen voor hun inzet, durf en doorzettingsvermogen. Tevens een moment om aandacht te vragen voor de belangrijke bijdrage die ondernemers leveren aan de Nederlandse economie. Een event op een prachtlocatie dat wij samen met MKB Nederland organiseren. Nadere details over het programma volgen.

ImpactFest
Datum: 15 november | Locatie: Fokker Terminal
Op 15 november, tijdens ImpactFest, begeleidt bestuurslid Anne Wagenmans een workshop over duurzaam en circulair ondernemen. Wat zijn de te verwachte ontwikkelingen? Wat gaat er veranderen in wet- en regelgeving? We bespreken 10 kansen voor duurzaam en circulair ondernemen voor de MKB ondernemer. Ook delen twee Haagse MKB ondernemers hun ervaringen en kansen die zij zagen in de duurzame transitie. Na deze sessie heb je duidelijke handvatten voor impactvolle actie binnen je bedrijf!

Wij hopen jullie te verwelkomen op deze events. Alle Haagse ondernemers zijn welkom op onze events. Wij zullen je bij regelmatige deelname vragen om lid te worden van ons mooie MKB netwerk, zodat we deze events voor Haagse ondernemers kunnen blijven organiseren.

Interesse in een lidmaatschap en zichtbaar met jouw onderneming bijdragen aan het Haagse ondernemersklimaat? Meld je hier aan.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring