Nieuwjaarsborrel druk bezocht

Geplaatst op:
januari 17, 2018
 | 

Meer dan 200 leden waren maandag 15 januari jl. aanwezig bij de gezamenlijke nieuwjaarsborrel van MKB Den Haag en Binnenstad Den Haag in de Boterwaag.
Het welkomstwoord tijdens deze drukbezochte borrel werd verzorgd door Ad Dekkers, directeur van Bureau Binnenstad Den Haag.

Partnership MKB Den Haag met Grant Thorton
Door de voorzitter van MKB Den Haag Kim Schofaerts werden de plannen van 2018 bekend gemaakt waarbij een belangrijke peiler ‘samen ondernemen’ nogmaals onderstreept werd. Daarnaast werd het partnership met Grant Thorton onder de aandacht gebracht.

Stichting Binnenstad
Tevens maakte Ellen Bekkering van Stichting Binnenstad de plannen bekend voor 2018. Stichting Binnenstad en MKB Den Haag werken inmiddels alweer een jaar op strategisch niveau samen. Er wordt o.a. gewerkt aan een goede invulling van de economische agenda van de binnenstad.

Het goede doel….stichting Vier het Leven
Het goede doel van deze bijeenkomst was dit keer Stichting Vier het Leven. Deze stichting zorgt ervoor dat ouderen mee blijven doen en onderdeel blijven uitmaken de maatschappij door samen te genieten van een middag of avond uit. Stichting Vier het Leven mocht uit handen van Kim Schofaerts een mooie cheque ter waarde van €1.020,- in ontvangst nemen.

Wethouder Boudewijn Revis
Tijdens deze bijeenkomst onderstreepte wethouder Boudewijn Revis in zijn speech de ontwikkelingen in de dynamische stad Den Haag. Daarnaast hoopte hij dat alle aanwezige ondernemers ook in 2018 mogen profiteren van de economische groei.

Uiteraard was er ook voldoende tijd om te netwerken. Voor een sfeerimpressie van deze avond zie Facebook MKB Den Haag.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring