Het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) Haaglanden

Geplaatst op:
januari 11, 2022
 | 

Het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) Haaglanden probeert vroegtijdig in contact te komen met ondernemers die problemen ervaren door het wegvallen van de steunmaatregelen of de recente lockdown of juist extra mankracht zoeken. Verwacht u binnenkort problemen door de lockdown? Of heeft u het juist moeilijk omdat uw bedrijf te maken heeft met een krimpende werkgelegenheid? 

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen aan het werk kunnen blijven. Om u hierbij te ondersteunen bestaan er verschillende regelingen en initiatieven voor ondernemers. Het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) Haaglanden ondersteunt u als werkgever als u momenteel geen mogelijkheden ziet om zelf uw personeel van werk naar werk te begeleiden. Samen met u stelt het RMT een plan op om mogelijkheden binnen of buiten de eigen sector te benutten.

Kijk op www.rmthaaglanden.nl of bel 0854015984 voor meer informatie.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring