Haags ondernemersdebat groot succes!

Geplaatst op:
maart 26, 2018
 | 

Aan de vooravond van de verkiezingen organiseerden VNO-NCW regio Den Haag, de Mobiliteitsalliantie en het MKB Den Haag het ‘Haags Ondernemersdebat’. Tijdens dit debat in het Koorenhuis gingen lokale politici in gesprek over belangrijke thema’s voor ondernemers.

Hoe kijken politici bijvoorbeeld aan tegen de economische groei van Den Haag, dat tegenvalt t.o.v. andere grote steden? En hoe wordt de leefbaarheid in de stad verbeterd?

O.l.v. journalist en presentator Elles de Bruin gingen lijsttrekkers van diverse partijen (o.a., CDA, PvdA, VVD GroenLinks, HSP, PvdD, Christen Unie  en Groep de Mos) met elkaar in debat. Hier geven ze hun visie over belangrijke aspecten die ondernemers in Den Haag aangaan. Denk hierbij aan: is het noodzakelijk dat er één wethouder van Economie in Den Haag komt?

Na afloop van het inhoudelijk ondernemersdebat brachten de lijsttrekkers samen met de tientallen ondernemers om 00.00 uur als eerste hun stem uit voor de Haagse gemeenteraadsverkiezingen in het naastgelegen stemlokaal aan de Grote Markt. Hierbij was ook veel pers bij aanwezig.

Lees hier de nieuwste artikelen.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring