Feestelijke bijeenkomst ‘Dag van de ondernemer ‘ Klik hier om aan te melden

Geplaatst op:
oktober 29, 2018
 | 

Een groot netwerk is één van de ingrediënten voor succes. In het kader van de jaarlijkse ‘Dag van de Ondernemer’ nodigen wij je daarom uit voor een feestelijke netwerkbijeenkomst op vrijdagavond 16 november vanaf 17:30 uur in het Gemeentemuseum in Den Haag. De avond, onder leiding van dagvoorzitter Shay Kreuger (bekend van FunX), wordt om 18:00 uur geopend.  MKB Den Haag, het Gemeentemuseum en FunX Media geloven in de verbinding tussen ondernemers, maatschappelijke instellingen en de stad.

Glans en Geluk

In het betoverende Gemeentemuseum is tegelijkertijd de tentoonstelling Glans en Geluk te zien. De tentoonstelling toont het erfgoed van veel Nederlandse moslims en mensen die wortels hebben in een land waar de islam kunst en cultuur van oudsher diepgaand heeft beïnvloed.
Literatuur en het schrift, maar ook muziek en samen eten en drinken spelen een belangrijke rol in de wereld van de islam. Het museum heeft daarom achttien schrijvers, koks en muzikanten uitgedaagd iets te creëren bij objecten uit de tentoonstelling. Het resultaat? Verhalen, gedichten, recepten en muziek die de zintuigen op scherp zetten.

Programma dag van de ondernemer

17.30 uur: Ontvangst
18.00 uur: Start programma
18.45 uur: Lopend buffet en rondleidingen Glans en Geluk
20.30 uur: Einde

Aanmelden kan tot 13 november via de website: https://dagvandeondernemer.gem-event.nl. Of lees hier onze recente nieuwsartikelen.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring