Even voorstellen: Amy Helsloot

Geplaatst op:
mei 25, 2023
 | 

MKB Den Haag is in ontwikkeling en ons team groeit. Ons bestuur werd de afgelopen jaren ondersteund door programmamanager Farshad Khan. Nu breidt het team uit met een communicatie- en event expert. Maak kennis met Amy Helsloot.  

Wie ben je wat drijft je?

Mijn naam is Amy Helsloot, 28 jaar en ik ben woonachtig in Den Haag. Sinds 1 mei ondersteun ik het bestuur van MKB Den Haag met communicatie, relatiebeheer en events. Persoonlijk contact en aandacht voor anderen vind ik heel belangrijk. Daarbij is het mijn grootste drijfveer om energie te halen uit en te geven in mijn werk- en persoonlijk leven. Ik ben een echte verbinder, ik houd ervan mezelf te ontwikkelen en dingen te doen die maatschappelijke impact maken. Zo heb ik naast mijn werk bij MKB Den Haag mijn eigen radioprogramma Drijfveer op Den Haag FM. Daarin interview ik wekelijks sociaal ondernemers en stadsverbinders over hun persoonlijke drijfveren. Ook geef ik vanuit mijn eigen (parttime) bedrijf Drijfveer workshops en lezingen over mentale gezondheid, werkplezier en vitaliteit.

Wat is je achtergrond?

In 2019 ben ik tijdens mijn masteropleiding Bestuurskunde verhuisd van Nijmegen naar Den Haag. Als ‘nieuweling’ in de stad heb ik tijdens de coronapandemie veel vrijwilligerswerk gedaan. Door mij in te zetten voor maatschappelijke initiatieven als netwerk Haagse Helpers, het Haags Verhaal, Young Stories en Follow Your Dreams heb ik een divers netwerk in de stad opgebouwd. Daarnaast ben ik van september 2020 tot mei 2023 werkzaam geweest bij het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport. Vanuit mijn rol als accounthouder was ik de spin in het web tussen de externe consultancybureaus, andere Rijksorganisaties en de managers intern.

Wat kunnen we van je verwachten?

Doordat ik mij richt op het relatiebeheer, het organiseren van events en de (online) zichtbaarheid van MKB Den Haag hoop ik te ontdekken wat ondernemers nodig hebben zodat wij als MKB Den Haag van nog meer betekenis voor hen kunnen zijn. Ik ondersteun het bestuur met alle communicatie en zorg voor zichtbaarheid van hetgeen wij doen als team. Ik kijk er naar uit om bevlogen ondernemers te ontmoeten en te verbinden aan ons ondernemersnetwerk. Het motiveert mij enorm om op deze manier van betekenis te kunnen zijn voor de Haagse samenleving.

Wil je persoonlijk kennismaken met Amy? Kom dan naar één van onze netwerkbijeenkomsten. Klik hier voor de evenementenkalender.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring