Duurzaam ondernemen: Doe mee met de Inkoopactie voor Haagse ondernemers

Geplaatst op:
februari 19, 2021
 | 

Vanaf februari 2021 start de gemeente Den Haag met een collectieve inkoopactie voor Haagse ondernemers. Duurzaam ondernemen door slimme producten zoals ledverlichting, tijdschakelaars en luchtgordijnen te installeren zet je een rem op onnodige energieverbruik. 

Je kunt je aanmelden voor de actie op duurzamestad.denhaag.nl/inkoopactie. Er wordt ingezet op haalbare maatregelen die je snel terugverdient. Dus ook voor huurders is dit interessant want na installatie van de producten begin je meteen met besparen. 

Hoe werkt het duurzaam ondernemen?

Vanaf februari ontvangen Haagse ondernemers een brief. Ondernemers kunnen gratis een energiecheck aanvragen. Na de check ontvangen ze een advies en offerte via de gezamenlijke Inkoopactie. Hierdoor kunnen ze snel aan de slag met de duurzaam ondernemen.

  1. Intake op locatie: ondernemers vragen gratis een energiecheck aan op duurzamestad.denhaag.nl/inkoopactie. Een adviseur komt langs en brengt in kaart welke slimme producten nuttig zijn voor het bedrijf. 
  2. Advies & Offerte: de ondernemer ontvangt online een advies en ook direct een scherpe offerte van de installateur. 
  3. Installatie: de installateur plaatst de slimme producten bij het bedrijf. De ondernemer start daarna direct met besparen op de energiekosten.

De offerte komt tot stand via de collectieve inkoopactie van de gemeente. Alle slimme producten zijn van hoge kwaliteit en worden door een erkend installateur geplaatst. Zo kun je al snel besparen zonder uitzoekwerk en gedoe. 

Wanneer is het?

De Inkoopactie start begin februari en duurt t/m juni 2021. Voor deze actie is Den Haag opgedeeld in 4 regio’s. Elke regio wordt op een ander moment uitgenodigd voor de energiecheck. Zo spreiden we de druk en kunnen we het efficiënt organiseren voor alle MKBers in Den Haag.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring