Doe mee met 40% minder CO2 en ga energie besparen!

Geplaatst op:
februari 20, 2024
 | 

Wil je als ondernemer besparen op jouw energieverbruik en CO2-uitstoot? Door kosteloos deel te nemen aan de Nederlandse Alliantie voor Klimaatactie wordt jouw bedrijf vooruit geholpen om minstens 40% te besparen binnen twee jaar.

De Nederlandse Alliantie voor Klimaatactie helpt bedrijven en instellingen vooruit die zich committeren aan een CO2-reductiedoel van 40% in twee jaar tijd. Als deelnemer start je met een globale 0-meting van de eigen CO2-voetafdruk. Met de hulp van online tools, webinars en het handboek ‘CO2-neutraal ondernemen – Zo doe je dat!’ krijg je als ondernemer handvatten om op jouw energieverbruik te besparen.

Waarom deelnemen aan Alliantie Klimaatactie?

Deelname aan de Nederlandse Alliantie voor Klimaatactie biedt kansen om fors en met korte terugverdientijden te besparen op fossiel energieverbruik. Daarnaast helpt het je als ondernemer om te voldoen aan de Wet Milieubeheer voor energiebesparing. Ook geeft het concreet invulling aan klimaatactie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ten slotte onderscheidt je jezelf positief in de markt en dat loont bij het duurzame inkoopgedrag van overheden, bedrijven en instellingen.

Wil je met jouw bedrijf of instelling ook deelnemen? Klik hier voor meer informatie over de Nederlandse Alliantie voor Klimaatactie.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring