Uit de auto op de E-bike, meld je aan!

Geplaatst op:
juli 1, 2016
 | 

Omdat het vorig jaar zo’n groot succes was, biedt Bereikbaar Haaglanden ook dit jaar weer de mogelijkheid aan voor werknemers om een E-bike uit te proberen. Dit jaar heet de Ga3.0 actie: Uit de auto op de E-bike! De actie loopt van 1 mei tot 1 september 2016.

Ga je nu met de auto naar het werk? Sta je vaak in de file? Ben je de vertragingen en het wachten beu? Probeer dan eens een elektrische fiets uit en ervaar hoe het is om op zo’n snelle fiets naar je werk te gaan. De voordelen van een elektrische fiets: geen files (maar wel een betrouwbare reistijd), altijd het gevoel dat je wind mee hebt en altijd een parkeerplaats! En niet te vergeten: je wordt er fitter van. Wist je dat je ook minder vaak ziek bent als je met de fiets naar je werk gaat?

Reserveer op tijd jouw E-bike!

Doe nu mee aan de Ga3.0 actie: stap uit de auto en probeer voor drie dagen de E-bike! Nieuwsgierig? Kijk op ga3punt0.nl en reserveer dan bij één van de deelnemende fietshandelaren. Let op: de vorige acties waren een groot succes. De fietsen waren in no time gereserveerd dus wees er snel bij! De actie loopt van 1 mei tot 1 september 2016.

Beter bereikbare regio

Als we met z’n allen de auto zouden laten staan – al is het maar 2 keer per week– zou onze regio er heel anders uitzien. Beter bereikbaar, een betere doorstroming én minder luchtvervuiling. En dat is fijn voor iedereen.

Meedoen?

Meld je hier aan: www.ga3punt0.nl /project/uit-de-auto-op-de-e-bike

Download de flyer

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring