Afscheid MKB Den Haag bestuurslid Rosan Gompers

Geplaatst op:
oktober 2, 2023
 | 

Na 4 jaar gewaardeerd lid van ons bestuur gaat Rosan Gompers ons team verlaten. Vanavond bedanken we Rosan voor haar inzet, visie en inspiratie met een gezellig etentje bij Tapisco. In deze blog zetten we Rosan online in de spotlight!

Rosan was bij MKB Den Haag de afgelopen 4 jaar verantwoordelijk voor de portefeuilles Communicatie & Innovatie. Vanuit haar drijfveer om te vernieuwen en met een heldere toekomstvisie op thema’s en trends die relevant zijn voor ondernemers en de stad van de toekomst, bracht Rosan beide portefeuilles binnen MKB Den Haag een grote stap verder. Ook drukte zij haar stempel op de ontwikkeling van de organisatie van MKB Den Haag. Zij zorgde onder meer voor:

·       Meer verbinding, kruisbestuiving en kennisdeling tussen MKB-ondernemers, impact- en sociaal ondernemers en de startup en scale-up scene, onder meer door de realisatie van een partnership tussen Impact City & MKB Den Haag, het verbinden van ‘de binnenstad’ met de dynamiek en ontwikkelingen op de Binckhorst en het realiseren van evenementen voor een mix van deze communities;

·       De professionalisering van onze externe communicatie en online marketing. Rosan was verantwoordelijk voor onze nieuwe website en de re-branding in 2020 en het partnership met Reason Online Marketing ter versterking van onze zichtbaarheid, ons bereik en de kracht van onze online kanalen. Onder leiding van Rosan tilden we onze communicatie en online marketing naar een hoger niveau;

·       Versterking van onze focus, impact en slagkracht. Met de inzet van Rosan wordt er anno 2023 gewerkt vanuit een set speerpunten waarbij de transitie naar de nieuwe en groene economie, nieuwe manieren van werken en een inclusieve stad centraal staan. Deze speerpunten zijn samen met de portefeuillehouders in het bestuur uitgewerkt, vertaalden zich in ons verkiezingsmanifest en vormen de basis voor alle gesprekken met beleidsmakers en bestuurders in de stad.

Ook voor de schermen was Rosan zichtbaar, o.a. door het verzorgen en modereren van webinars over innovatie (Het geheim van Silicon Valley) en digitalisering, o.a. samen met Impact City, de Gemeente Den Haag en de MKB Digiwerkplaats.

Rosan, dank voor jouw bevlogenheid en de combi van jouw visie en hands-on doorpakken!

In navolging van haar voorzitterschap van de Social Club in Den Haag en haar rol bij MKB Den Haag zal Rosan zich blijven inzetten voor impactmakers en de startup en scale-up community in onze stad.

Als ondernemer adviseert Rosan bedrijven over de toekomst van werken. Wil je weten wat Rosan voor jouw organisatie kan betekenen, bekijk dan zeker even haar website >> www.rosangompers.nl

// leden van ons bestuur zetten zich onbezoldigd in voor het MKB in Den Haag

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring