De Zilveren Ooievaar 2016

Geplaatst op:
juni 8, 2016
 | 

Vorig jaar won Secrid BV de Zilveren Ooievaar. Ook u kunt dit jaar weer meedingen naar dé Haagse ondernemersprijs. Tenminste als uw bedrijf in Den Haag is gevestigd en minimaal vijf jaar bestaat.

De jury is alweer voor het 29e jaar op rij op zoek naar Haagse bedrijven die zich op een positieve manier onderscheiden.
Bijvoorbeeld omdat ze lef tonen en een doortastende en creatieve koers varen. Of omdat ze zich actief inzetten voor duurzaamheid, vakmanschap en samenwerking met andere bedrijven en organisaties in de stad.

Prijsuitreiking
De winnaar mag zich dé Haagse ondernemer van het jaar noemen en ontvangt een bedrag van € 5.000,- en de Zilveren Ooievaar-trofee.
De prijsuitreiking vindt ook dit jaar weer plaats tijdens het Ondernemersplein-evenement in september 2016.

Inschrijving
Inschrijven kan tot en met 1 augustus 2016. Meer informatie over de inschrijving, voorwaarden en procedure vindt u op www.denhaag.nl/zilverenooievaar of neem contact op met:
Anita Verwoest
E-mail: anita.verwoest@denhaag.nl
Tel: 06 55 78 10 34

De Zilveren Ooievaar 2016

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring