Subsidies voor ondernemers in Den Haag

Veel collega-ondernemers hebben de pandemie aangegrepen om hun bedrijfsvoering te optimaliseren, te innoveren of te digitaliseren, al dan niet gedwongen door de coronacrisis. Graag wijzen wij je op een aantal subsidies voor ondernemers in Den Haag die je op dit moment kunt aanvragen. 

Subsidieregeling samenwerking innovatieve ondernemers
Ben jij een Haagse ondernemer die werkt aan een innovatie voor een betere, veiligere of rechtvaardige wereld? Dan heb je nu de kans op subsidie om jouw idee verder te ontwikkelen of te testen. De gemeente Den Haag wil bedrijven en kennisinstellingen helpen die samen nieuwe producten of diensten op de markt willen brengen. Wil jij hier gebruik van maken? Dien dan uiterlijk 1 september 2022, samen met twee of meerdere partners, de subsidieaanvraag voor jouw project in en je maakt kans op een subsidie van 25.000 tot 100.000 euro.

Verbouwing van kleinschalige bedrijfsruimten
Ben je eigenaar van een pand en heb je plannen om deze ruimte te verbouwen tot bedrijfsruimte? Of wil je bestaande bedrijfsruimte vernieuwen of uitbreiden? De gemeente Den Haag ondersteunt dit met een subsidie en wil daarmee investeringen in kwalitatief goede bedrijfsruimte stimuleren.

Subsidie om je bedrijf toegankelijker te maken
Een toegankelijke stad staat bij de gemeente Den Haag hoog in het vaandel. Daarom stimuleert de gemeente Haagse ondernemers die hun bedrijf toegankelijker willen maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verbeteren van fysieke toegang tot gebouwen, het voor een bredere doelgroep toegankelijker maken van websites of apps of een project waarmee je de sociale toegankelijkheid van je onderneming verbetert. 

Subsidie voor cultureel ondernemerschap
Deze subsidie is er voor Haagse kunst- en cultuurorganisaties die hun activiteiten in Den Haag willen ontplooien. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om organisaties in de beeldende kunst, muziek, theater, urban arts, dans, geschreven woord en film.

Subsidies met betrekking tot duurzaamheid
Er zijn verschillende subsidies en regelingen die helpen bij de verduurzaming van je bedrijf. Of het nu gaat om energie besparen, het bedrijfspand isoleren of aardgasvrij ondernemen. Via deze link tref je een overzicht van de subsidies voor duurzaam ondernemen aan.

Vragen? Neem dan contact op met het Ondernemersportaal Den Haag

Met vriendelijke groet,

Team MKB Den Haag

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring