Internationaal ondernemen

Een internationale blik en oriëntatie op buitenlandse markten kan niet ontbreken in onze stad. Of het nu gaat om je markt en omzet vergroten, de (fiscale) regels bij export en internationale handel, investeerders aantrekken en netwerk opbouwen in het buitenland of je internationale online business op een slimme manier organiseren; vanuit MKB Den Haag denken we graag met je mee over ondernemen in het buitenland en het internationale handelsverkeer. We ontplooien diverse initiatieven om jou hierin te ondersteunen!

International Market Entry Coaching: de negen maanden business bootcamp

MKB Den Haag is partner van het International Market Entry Coaching-traject. Dit traject stoomt je in negen maanden tijd klaar voor zakelijk succes in Duitsland of het Verenigd Koninkrijk. Dat doen we aan de hand van gezamenlijke workshops en persoonlijke begeleiding door experts van The Hague Business Agency, Innovation Quarter, de Duits-Nederlandse Handelskamer en de Nederlands-Britse Kamer van Koophandel. Het uiteindelijke doel is om jouw activiteiten over de grens niet een sprong in het diepe te laten zijn, maar een doordachte stap met een zo groot mogelijke kans van slagen. Wil je hier meer over weten? Kijk dan hier.

Praktische informatie over internationaal zakendoen

Ga jij, of ben je van plan om zaken te gaan doen met het buitenland? Starten met ondernemen in het buitenland brengt uitdagingen met zich mee en vraagt om goede voorbereiding. We helpen je graag op weg.

Het is belangrijk om kennis van zaken te hebben van de markt(en) die je gaat betreden. Een helder overzicht van de belangrijkste facts & figures is dan heel handig. De landeninformatie van MKB Den Haag informeert je over alles wat je moet weten over het zaken doen in een specifiek land. Je blijft op de hoogte van belangrijke wijzigingen en ontwikkelingen binnen een land die invloed kunnen hebben op jouw onderneming.

Hieronder vind je een overzicht van facts & figures per land.


Duitsland
België
Verenigd Koninkrijk
Oostenrijk
Zweden 
Noorwegen
Finland
Denemarken
Verantwoordelijke voor dit speerpunt

Meer over Internationaal ondernemen:

Nieuwsartikelen

MKB Den Haag helpt ondernemers starten in het buitenland

De female power van MKB Den Haag

Seepje wast het stof van de Duitse bio-markt

MKB Den Haag: samen sterk

Word lid

Klaar om te netwerken, verbinden, inspireren en groeien? Neem dan nu plaats aan onze tafel en word onderdeel van MKB Den Haag.
 Schrijf je in!

Word lid

Word lid

Twijfelt u nog over een lidmaatschap? 
Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We kunnen dan alles samen met u doornemen.

Afspraak maken
"Uiteindelijk gaat het erom dat we Den Haag samen versterken"
Mariska Aantjes, Aantjes Advocaten

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2023
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring