Stelling van de maand

Wat doet u om klimaatverandering tegen te gaan?

Bekijk resultaten
Laden ... Laden ...

Duurzaam Ondernemen

Duurzaamheid is niet meer weg te denken op de agenda van toekomstgerichte ondernemers. Toch krijgt dit onderwerp niet altijd de aandacht die het verdient. En dat terwijl hier zowel op de langere als op de korte termijn letterlijk winst te behalen valt. Zowel voor individuele ondernemers als voor de Haagse economie en het vestigingsklimaat in onze staat.

In 2021 zullen we onze leden, samen met onze partners, gericht wijzen op investeringsmogelijkheden om duurzamer te ondernemen en op initiatieven, projecten  en subsidiemogelijkheden die door de (lokale) overheid worden aangereikt o.a. vanuit de gemeente Den Haag en de Rabobank.

Tevens zullen wij de SDG’s (de Sustainable Development Goals) bij onze leden onder de aandacht brengen. Het verbinden van bedrijfsmatige initiatieven, projecten en investeringen aan deze SDG’s kan ondernemers een concurrentievoordeel opleveren ten opzichte van andere ondernemers. Ondernemers die hun projecten hieraan reeds aantoonbaar verbinden kunnen zich bij ons melden, zodat we deze ondernemers een podium kunnen geven.

Bij duurzaam ondernemen kun je onder meer denken aan: het verduurzamen van bedrijfspanden, het verduurzamen van inkoop en toelevering, duurzamer omgaan met afval en restpartijen, bewust omgaan met food en food waste, duurzame bevoorrading en mobiliteit, circulariteit en bijdragen aan de klimaatdoelstellingen.


Verantwoordelijke voor dit speerpunt

Meer over Duurzaam Ondernemen:

Nieuwsartikelen

Doe mee met Inkoopactie voor Haagse ondernemers

Stopzetten PAS treft vrijwel iedere gemeente

Nieuw bestuurslid MKB Den Haag

MKB Den Haag: samen sterk

Word lid

Klaar om te netwerken, verbinden, inspireren en groeien? Neem dan nu plaats aan onze tafel en word onderdeel van MKB Den Haag.
 Schrijf je in!

Word lid

Word lid

Twijfelt u nog over een lidmaatschap? 
Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We kunnen dan alles samen met u doornemen.

Afspraak maken
"Uiteindelijk gaat het erom dat we Den Haag samen versterken"
Mariska Aantjes, Aantjes Advocaten

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2021
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring