De (post-)corona economie

In deze uitdagende tijden zetten we de continuiteit van de ondernemingen van onze leden bovenaan. In het belang van alle individuele ondernemers en in het belang van onze stad. MKB Den Haag zet zich in om ondernemers te ondersteunen in de coranacrisis. Met adviezen, maar ook door gericht kennis, praktische tools en ondersteuning via ons netwerk aan te reiken over onderwerpen die juist nu extra belangrijk zijn. Denk hierbij aan versnelde digitalisering en e-commerce, personeelsmanagement, PR en marketing, handhaving en veiligheid en de juridische-, fiscale en financiele-, en administratieve aspecten van de onderneming. 

Daarnaast zetten wij ons in om de collectieve belangen van ondernemers te behartigingen. Wij zijn hierover continu actief gesprek met de gemeente Den Haag. Onderwerpen op de agenda hierbij zijn onder meer: De uitvoering van landelijke regelingen op lokaal niveau, communicatie naar en actieve ondersteuning van ondernemers, het Ondernemersportaal, de visie en plannen van de gemeente Den Haag over het creeren van economische continuiteit, werkgelegenheid, innovatie, het aanwenden van de beschikbare middelen en de prioriteiten hierbij. 

Tevens voeden wij samen met MKB-Nederland het gesprek over het noodzakelijke economische en sociale beleid in respons op de coronacrisis op landelijk niveau.

Via onze website en nieuwsupdates informeren wij onze leden, samen met onze partners, actief over:

  • Landelijke en lokale regelingen
  • De juiste kanalen voor het aanvragen van regelingen en ondersteuning
  • Initiatieven van de gemeente De Haag
  • Initiatieven voor ondernemers door ondernemers
  • Maatschappelijke initiatieven

Verantwoordelijke voor dit speerpunt
Farshad Khan
Neem contact op

Meer over De (post-)corona economie:

Nieuwsartikelen

Subsidies voor ondernemers in Den Haag

Terug naar kantoor? 'Mensen willen graag keuzevrijheid tussen thuis en kantoor'

Winter Update MKB Den Haag

MKB Den Haag: samen sterk

Word lid

Klaar om te netwerken, verbinden, inspireren en groeien? Neem dan nu plaats aan onze tafel en word onderdeel van MKB Den Haag.
 Schrijf je in!

Word lid

Word lid

Twijfelt u nog over een lidmaatschap? 
Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We kunnen dan alles samen met u doornemen.

Afspraak maken
"Uiteindelijk gaat het erom dat we Den Haag samen versterken"
Mariska Aantjes, Aantjes Advocaten

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2023
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring