Rabo Werkplaats Digitalisering

Geplaatst op:
juni 18, 2018
 | 

Het gaat goed met het Nederlandse MKB. En dat is mooi. Ook voor de ruim 3 miljoen mensen die er werken. Met voorsprong is het MKB daarmee de groeimotor van Nederland. Maar groei ís niet vanzelfsprekend, wél noodzakelijk. Dat begrijpen we bij Rabobank. Dus zetten wij ons netwerk in om ondernemers met elkaar te verbinden, zodat ze elkaar verder kunnen brengen.  We beginnen met digitalisering en automatisering in het MKB. Dit doen we onder andere door het platform www.rabobank.n/groei. Op dit platform inspireren we ondernemers met tips, tools, de valkuilen en succesverhalen van groeiende ondernemers.

Rabo Werkplaats Digitalisering
Wil je zelf aan de slag met groei van je bedrijf? Bezoek een Rabo Werkplaats Digitalisering: 9 gratis events in heel Nederland waar je concrete tips krijgt om direct met digitaliseren van je bedrijf aan de slag te gaan.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring