Oproep: Rabobank Regio Den Haag is op zoek naar jonge ambassadeurs

Geplaatst op:
april 30, 2019
 | 

Onze partner, Rabobank Regio Den Haag zoekt jonge ambassadeurs voor een nieuwe Jongerenraad. Ben jij tussen de 18-28 jaar, klant van Rabobank, woon, werk en/of studeer je in de Haagse regio en wil je samen met de Rabobank een actieve bijdrage leveren aan de maatschappij? Lees dan verder. De bank is namelijk op zoek naar jongeren voor een nieuw op te richten raad. Met deze raad wil de bank werken aan het motto ‘growing a better world together’. De leden, klanten, Raad van Commissarissen en medewerkers van de Rabobank maken het verschil in hun lokale omgeving. Ook jongeren zijn een belangrijke doelgroep. Luisteren naar en discussiëren met jongeren helpt de bank bij het halen van haar maatschappelijke ne commerciële doelen. Daarom lanceert de Rabobank een jongerenraad, een club van jonge, ondernemende ambassadeurs die met een frisse blik meedenkt over hoe zij haar coöperatieve invulling kan geven.

De jongeren krijgen toegang tot een netwerk waarmee ze zichzelf kunnen ontwikkelen en hen wordt gevraagd mee te denken over hoe de bank de doelgroep beter kan bereiken. Meedoen aan de jongerenraad heeft veel voordelen. De jongeren doen bestuurlijke ervaring op en leren een mening vormen en discussiëren. Daarnaast nemen ze een kijke achter de schermen bij de bank. En wie weet levert dat wel een stageplaats, baan of carrièresprong op.

Ben jij die ambassadeur naar wie Rabobank Regio Den Haag op zoek is? Kijk dan op de site: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/regio-den-haag/gezocht-jonge-ambassadeurs-voor-jongerenraad/

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring