Onze nieuwe voorzitter Pieter Scholten stelt zich voor

Geplaatst op:
januari 10, 2022
 | 

Graag stellen we via dit bericht Pieter Scholten aan jullie voor. Pieter Scholten is per 1 januari de nieuwe voorzitter van MKB Den Haag en volgt daarmee Kim Schofaerts op. We zijn trots dat Pieter deze rol vanaf heden vervult. We kijken er naar uit om, als team en onder leiding van Pieter, het ondernemersklimaat in De Haag weer een stuk mooier en gezonder te maken. Maak kennis met Pieter!

Zie je een wit vlak? Dan heb je niet alle cookies geaccepteerd. Klik hier om de video te bekijken.

2022: Het jaar van de gemeenteraadsverkiezingen

En ligt een uitdagend jaar voor ons. Een jaar waarin de coronacrisis nog veel van ons ondernemerschap zal vragen. En het is het jaar van de gemeenteraadsverkiezingen. Via ons verkiezingsmanifest – opgesteld in samenwerking met VNO-NCW Regio Den Haag, Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Den Haag en Stichting Binnenstad Den Haag – brengen wij de belangen van de ondernemers in onze stad onder de aandacht bij de politieke partijen. De speerpunten in dit manifest zijn:

De post-corona economie

Herstel en een gezonde basis voor alle ondernemers, geen lastenverzwaringen voor het bedrijfsleven. Blijven werken aan digitale inclusie, versterken en ondersteunen van die ondernemers die sociale impact maken in de stad

Vestigingsklimaat van de stad Den Haag

Ruimte voor bedrijven die duurzaamheid voorop stellen, werkgelegenheid creëren en talent aantrekken.

Bereikbaarheid van de stad Den Haag

Een goede balans tussen OV, fiets en auto met aandacht voor duurzame en klimaatneutrale bevoorrading van onze stad en een gezond werk- en leefklimaat.

Aantrekkelijke stad Den Haag

Een stevige impuls voor de Haagse bezoekerseconomie en de kunst-, cultuur-, retail -en horecasector om na de crisis weer te kunnen floreren.

De komende maanden zullen wij op bovenstaande thema’s volop van ons laten horen. We hopen dat we gauw weer over kunnen gaan naar live ontmoetingen waarop we elkaar kunnen versterken.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring