Ondernemersontbijt Volvo Ocean Race druk bezocht

Geplaatst op:
juni 29, 2018
 | 

Meer dan 300 ondernemers waren woensdag in alle vroegte aanwezig bij het ondernemersontbijt van MKB Den Haag en gemeente Den Haag in de VIP Beach Lounge Scheveningen van de Volvo Ocean Race. Deze zeilrace is de langste en zwaarste ter wereld en eindigde voor het eerst in de historie in Nederland.

Voorzitter MKB Den Haag en wethouder Richard de Mos
Door de voorzitter Kim Schofaerts van MKB Den Haag werd tijdens dit ontbijt benadrukt dat zij verheugd is dat veel punten uit het MKB manifest terug te zien zijn in het nieuwe collegeakkoord. “Eerdere aandachtspunten vanuit het MKB krijgen ook binnen de nieuwe coalitie aandacht en wij hebben alle vertrouwen in voortzetting van onze samenwerking met de gemeente hetgeen in de toekomst tot concrete stappen kan leiden”, aldus Kim Schofaerts.
Tijdens deze bijeenkomst onderstreepte wethouder Richard Mos dat hij samen met het MKB voor een beter ondernemersklimaat wil gaan zorgen en verder zich wil inzetten voor meer banen. Ook wil hij komende periode gebruiken om frequent op werkbezoek te gaan bij het MKB.

Innovation paviljoen
In het Innovation Pavilion, dat onderdeel uitmaakt van de Race Village, krijgen toonaangevende start-ups, scale-ups en MKB-bedrijven gedurende de festivalweek, de gelegenheid hun innovaties te presenteren. Alois van der Bent van Precious Plastic en Friso Klapwijk van de Dakdokters staan in het paviljoen en gaven een korte toelichting over hun innovatieve producten en werkwijze.

Afscheid Leontine Smith
Tevens maakte Kim Schofaerts het afscheid bekend van Leontine Smith die na ruim 8 jaar het bestuur gaat verlaten. Zij ontving naast een fotocollage ook een oorkonde vanuit MKB Nederland voor al haar inzet afgelopen jaren.

Het goede doel….Stichting Special Olympics Nationale Spelen 2020
Het goede doel van deze bijeenkomst was dit keer Stichting Special Olympics Nationale Spelen 2020. Deze stichting organiseert, in samenwerking met de gemeente Den Haag, de Special Olympics. Dit is een tweejaarlijks nationaal sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking. Sandra van Koningsbrugge van Stichting Special Olympics Nationale Spelen 2020 mocht uit handen van Kim Schofaerts een mooie cheque ter waarde van €1.630,- in ontvangst nemen.

Uiteraard was er ook voldoende tijd om te netwerken en tijd om het prachtige terrein van de Volvo Ocean Race te bekijken. Voor een sfeerimpressie van deze ochtend worden binnenkort foto’s op de Facebookpagina MKB Den Haag geplaatst.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring