Nieuw bestuurslid MKB Den Haag

Geplaatst op:
juli 15, 2019
 | 

Tijdens de drukbezochte zomerborrel is Appie el Massaoudi geïntroduceerd als nieuw bestuurslid van MKB Den Haag. Met deze aanvulling op het bestuur gaat Appie de komende tijd aan de slag met de thema’s duurzaamheid en inclusiviteit.

Appie el Massaoudi (31) is een bekende ondernemer in het Haagse. Hij heeft een gerenommeerd leerwerkbedrijf dat jongens met een afstand tot arbeidsmarkt een plek geeft in zijn mooie bedrijf.

Appie is goed op de hoogte met de uitdagingen van de ondernemers in de dynamische stad Den Haag. Hij verheugt zich op de nieuwe rol en de nieuwe verbindingen die hij kan leggen.

“Als directeur van AP’s services ken ik veel ondernemers. Ik vind het daarom van belang dat ondernemersbelangen goed worden behartigd in alle delen van de stad. Ik kan in mijn nieuwe rol als bestuurslid MKB Den Haag nieuwe verbindingen leggen”.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring