MKB Den Haag Kennissessie Duurzaam Ondernemen 2.0

Geplaatst op:
mei 24, 2018
 | 

De komende jaren gaan er op het gebied van duurzaamheid spannende dingen gebeuren. Als we de klimaatdoelstellingen echt willen halen, moeten we aan de bak. Dat geldt voor overheden, consumenten, maar vooral voor ons als ondernemers. We zullen kleur moeten bekennen, noem het Duurzaam ondernemen 2.0. Maar hoe gaan we dat doen? Hoe verminderen we structureel onze carbon footprint. Gaan we allemaal Tesla rijden? Pakken we de fiets? Gaan we allemaal van het gas af? En hoe zit het met andere aspecten van duurzaamheid? Bijvoorbeeld watergebruik?

Tijdens de kennissessie duurzaamheid gaan we het hebben over deze vragen. We krijgen een kijkje in de keuken bij drinkwaterbedrijf Dunea. U hoort welke stappen Dunea heeft gezet op het gebied van duurzaamheid en wat voor Dunea nog uitdagingen zijn op dit gebied. De gemeente Den Haag vertelt wat de energietransitie de komende 10 jaar voor u als ondernemer kan betekenen. En u krijgt een rondleiding op de unieke productielocatie in Scheveningen waar Dunea haar heerlijke duinwater maakt.

MKB Den Haag Dunea Duurzaamheidsprijs 2018
De kennissessie is de eerste in het kader van de MKB Den Haag Dunea Duurzaamheidsprijs 2018. Samen met Dunea gaat MKB Den Haag dit jaar op zoek naar het meest duurzame bedrijf van Den Haag. Welke Haagse ondernemer loopt voorop op het gebied van duurzaamheid en is een voorbeeld voor andere ondernemers? Welke duurzaamheidsinnovatie verdient een podium? Tijdens de kennissessie hoort u meer over deze prijs.

Wanneer en waar?
Datum: Woensdag 20 juni
Tijdstip: van 9:30 tot 13:00 (inclusief lunch)
Locatie: Pompstationsweg 351, Den Haag
De locatie aan de pompstationsweg is het beste te bereiken per fiets. Er is maar een beperkt aantal parkeerplaatsen. Laat ons weten als u met de auto komt. Legitimeren is verplicht net als vooraf aanmelden.

Aanmelden
Klik hier om aan te melden

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring