Met een vliegende start de Chinese markt op

Bent u een Haagse ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf en ziet u kansen in China? De gemeente Den Haag en The Hague Business Agency (THBA) ondersteunen 3 ondernemers op weg naar succesvol zakendoen in China. Bent u hierin geïnteresseerd? Meld u nu aan voor de pilot.

China heeft de op een na grootste economie ter wereld. China’s consumptie en daarmee import is de afgelopen jaren enorm gestegen. Er ligt een enorm potentieel voor Haagse mkb-ondernemers maar de Chinese markt betreden vergt een goede voorbereiding, kennis van cultuur, overheid en een netwerk. Daarom heeft de gemeente samen met THBA een pilot ontwikkeld waarbij 3 ondernemers intensief worden begeleid bij het succesvol betreden van de Chinese afzetmarkt. Onderdeel van de begeleiding is een bezoek aan de China International Import Expo (CIIE) in Shanghai. De ervaringen van de ondernemers worden gedeeld met Haagse bedrijven.

De gemeente Den Haag onderhoudt al decennia goede relaties met Chinese ondernemers in Nederland en China. Zakendoen in China is een kans voor Haagse ondernemers maar vergt een goede voorbereiding, kennis van cultuur, overheid en een netwerk. Wij willen gedreven mkb-ondernemers ondersteunen die kans te pakken en succesvol te zijn op de Chinese markt
Marijn Leijten – International Trade Officer – gemeente Den Haag

Aanmelden pilot ‘begeleiding marktvergroting China’

Geïnteresseerde mkb-bedrijven die dit jaar nog succesvolle stappen richting China willen zetten of hun activiteiten richting China willen uitbreiden kunnen zich vanaf 11 juli tot 1 augustus 13:00 uur aanmelden op de website van de gemeente Den Haag. Hier kunt u ook meer lezen over de inschrijving, de selectieprocedure en de eisen die aan deelnemers worden gesteld.

Informatiebijeenkomst pilot China op 23 juli

Interesse in de pilot maar nog meer over de achtergrond en verwachtingen horen? Kom naar de informatiebijeenkomst op maandag 23 juli van 11:00-12:00 uur in het stadhuis. Wilt u aanwezig zijn? Stuur uw naam + bedrijfsnaam in een email naar internationaalondernemen@denhaag.nl ovv Informatiebijeenkomst Pilot China. U ontvangt voorafgaand een email met daarin de locatie/zaal.

Meer informatie

Lees hier meer informatie over www.denhaag.nl/internationaalondernemen. Interesse in meer nieuwsartikels van ons klik dan hier.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring