ManicOrganic wint MKB Den Haag Duurzaamheidsprijs 2016

ManicOrganic heeft donderdag 19 mei 2016 tijdens het OndernemersOntbijt van de Gemeente Den Haag uit handen van wethouder Duurzaamheid de MKB Den Haag Duurzaamheidsprijs 2016 ontvangen. In totaal waren zeven bedrijven waar de jury een keuze uit heeft gemaakt.

Motivatie van de jury
ManicOrganic ademt door het hele bedrijf duurzaamheid. Laurens is een gepassioneerde ondernemer, een echte mkb-er, die zijn bedrijf laat groeien. Alle facetten van duurzaamheid zijn aanwezig,  in een goede balans. In zowel het product, het personeel (65+-ers), de wagen (groengas), de inkoop (bedrijfskleding via mudjeans) het afval en foodwaste. Overal is aan gedacht. Daarbij wil Manic Organic een voorbeeld zijn voor anderen. Maar wel op hun eigen wijze. Lauren: “Wij willen inspireren en motiveren in plaats van beleren. Onze hele bedrijf is doordrongen van duurzaamheid en dat dragen we zo goed mogelijk uit. Geen blabla, maar echt een duurzaam bedrijf op alle fronten en tot in de kleinste details uitgewerkt.” Edouard van Arem, bestuurslid MKB Den Haag, jurylid en organisator van de prijs: “Dit bedrijf is innovatief en ze hebben zich goed gepositioneerd, iets wat onder meer tot uitdrukking komt in hun klantenkring: van kleine events tot grote multinationals. Ze zijn een mooi aansprekend voorbeeld van hoe mkb-bedrijven zich op het gebied van duurzaamheid aan het ontwikkelen zijn.”

Over Manic Organic
ManicOrganic is een duurzame event catering en evenementenbureau met als vaste locatie Den Haag. ManicOrganic heeft een eventlocatie, is een duurzame cateraar en heeft een foodtruck waarmee ze op verschillende festivals en events staan met een breed aanbod van biologische, veggie en vegan producten. Ze werken uitsluitend met lokale en zoveel mogelijk biologische leveranciers en met seizoensproducten. De disposables die ze gebruiken, zijn volledig biologisch afbreekbaar.

Over MKB Den Haag
MKB Den Haag wil een duurzame stad creëren, vanuit een brede visie op duurzaamheid, in samenwerking van burgers, bedrijfsleven en overheid. Met het uitreiken van de Duurzaamheidsprijs willen wij duurzaam ondernemen in de stad stimuleren en laten zien dat duurzaam ondernemen loont. Met exposure voor de deelnemende bedrijven willen we duurzaam ondernemen aanmoedigen en zo ook anderen bewuster met de aarde, de mensen en de winst om te laten gaan.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring