Kennismaken met bestuurslid Roxana Tajvar

Geplaatst op:
februari 21, 2022
 | 

Sinds januari van dit jaar maakt Roxana Tajvar deel uit van ons bestuur. Zij houdt zich binnen het bestuur bezig met Hospitality & Toerisme. We zijn er zeer trots op dat Roxana deze portefeuilles vervult en zijn ervan overtuigd dat zij vanuit haar rol als General Manager van Grand Hotel Amrâth Kurhaus en vanuit Scheveningen een mooie bijdrage aan ons team en onze stad zal leveren. Maak kennis met Roxana!

Kun je jezelf kort voorstellen? 
Sinds 1993 woon ik in Nederland. Ik ben in Perzië (Iran) geboren. Lekker eten en gastvrijheid kreeg ik met de paplepel ingegoten; nergens ter wereld word je zo met open armen ontvangen als bij Iraniërs. Als er gasten zijn, wordt alles uit de kast getrokken; van mooie kleding tot het gebruik van de meest exclusieve producten in de keuken. In mijn klassieke opvoeding stonden beleefdheid, oprechte gastvrijheid en vriendelijkheid centraal. De basis voor een latere carrière in de gastvrijheidsindustrie werd dus al vroeg gelegd!

Wat drijft jou (als ondernemer)?
Ik ben enorm gedreven om Grand Hotel Amrâth Kurhaus naar het hoogst denkbare serviceniveau te brengen. Hiervoor gaan we eerst terug naar de basis met als doelstelling om iedereen naar een 5-sterren plus mindset te brengen. Met mijn ervaring als gastvrijheidstrainer zet ik hoog in op dit onderwerp. Daarnaast zijn er nieuwe ontwikkelingen waar wij ons kwalitatief mee kunnen onderscheiden. Ik zet mij in om onze gasten het ultieme gastvrijheidsgevoel te geven, zoals ik dit van huis uit heb meegekregen. Een uitdagende klus in deze bijzondere tijden. 

Roxana & Den Haag; wat betekent onze stad voor jou?
Veelzijdigheid. In deze stad kun je genieten van de historische binnenstad en de duinen. Er is een rijk cultureel aanbod en natuur. Er is veel te beleven in een zee van ruimte. Iconische meesterwerken bezoeken in musea, genieten van verse vis of haute cuisine in een parel van een stad!

Je bent verantwoordelijk voor de portefeuille ‘Hospitality & Toerisme’ bij MKB Den Haag. Welke statement zou je op dit vlak willen maken?
We hebben in Den Haag alles in huis om meer bezoekers, zowel zakelijke bezoekers als toeristen, naar Den Haag te trekken. Ik zal me ervoor inzetten om Den Haag op dit vlak te promoten en op de kaart te zetten. Daarbij is het van belang dat we goed met de gemeente en andere belanghebbers bespreken wat nodig is om de stroom toeristen weer op gang te krijgen na de pandemie en de culturele- en gastvrijheidssector in Den Haag weer een boost te geven.

Wat gun jij elke Haagse ondernemer?
Dat hun stem gehoord worden. Dat ondernemers de kans krijgen hun ideeën in te brengen en zich hierdoor (meer) thuis en gesteund voelen. We zijn immers een stad waar iedereen mee doet. Dit is na de coronacrisis extra belangrijk want veel ondernemers hebben een zware tijd achter de rug.

Wat wens jij onze stad toe? Wat kan beter?
Vanuit mijn specialisme hoop ik dat internationale toeristen, naast Amsterdam, Den Haag beter leren kennen en aantrekkelijker vinden om te bezoeken!

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring