Informatie over het Coronavirus voor ondernemers

Geplaatst op:
maart 17, 2020
 | 

Landelijke informatie voor ondernemers en loket voor ondernemers

MKB-Nederland, VNO-NCW en PZO-ZZP hebben samen met de Kamer van Koophandel een coronaloket geopend voor ondernemers met vragen. Bij dit loket vind je informatie over het coronavirus die kan helpen bij vragen over welke regelingen er bestaan, hoe je moet handelen in bepaalde gevallen en wat aanbevolen is om nu te doen. Het loket is ook telefonisch te bereiken via tel. 0800-2117 (op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur). Let op: het is erg druk aan de telefoon.

Een online overzicht van de belangrijkste regelingen van de overheid voor ondernemers op dit moment vindt u hier: Informatie MKB Nederland.

Er is ook een landelijk crisisnummer voor alle vragen over het coronavirus: tel. 0800-1351. Dit nummer is dagelijks bereikbaar tussen 08:00 en 20:00. Vanuit het buitenland kan gebeld worden met 0031-20 205 1351.

Informatie aan aanvullende regelingen voor ondernemers in Den Haag

De afgelopen dagen hebben we als MKB Den Haag samen met de andere koepelorganisaties en Social Club Den Haag geïnventariseerd wat we als werkgeversorganisaties en gemeente kunnen doen om u als Haagse ondernemer bij te staan in deze onzekere tijd.

Deze punten zijn zondagavond 16 maart naar de gemeente gecommuniceerd. Eén deze dagen zal de Gemeente Den Haag een website lanceren waar ondernemers informatie kunnen lezen en met hun vragen terecht kunnen. Dit betreft informatie met aanvullende maatregelen op lokaal niveau. Zodra de website online is zullen wij u direct berichten. Tot die tijd kunt u uw vragen aan ons stellen via info@mkbdenhaag.nl

Aanvullende informatie op bovenstaande informatie vindt u op de volgende landelijke websites:
Informatie Rijksoverheid
Informatie RIVM

De komende weken sturen wij wekelijks een update met aanvullingen of nieuws over de landelijke en lokale regelingen rondom het coronavirus. Ook zullen wij maatschappelijke initiatieven van ondernemers delen en initiatieven van ondernemers met praktische tips waar wij allen ideeën en inspiratie uit kunnen halen. Deelt u uw kennis over deze initiatieven gerust met ons zodat wij deze breder kunnen delen.

Zorg goed voor u zelf en uw naasten. Ook in deze zeer uitdagende tijden zijn wij er graag voor u.

Hartelijke groet,
Kim Schofaerts
Voorzitter MKB Den haag

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring