Iftar diner met 400 ondernemers, stakeholders en (lokale) politici in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus 

Geplaatst op:
april 23, 2024
 | 

Op 3 april jl. organiseerden wij ons jaarlijks terugkerende Iftar diner voor Haagse ondernemers. Een avond die draaide om ontmoeting, verbinding en om het bundelen van krachten van álle partijen in de stad.

Onder begeleiding van dagvoorzitter Amy Helsloot opende ons eigen MKB Den Haag bestuurslid Appie El Massaoudi de avond vanuit zijn portefeuille Haagse Veen en Inclusiviteit. Vervolgens vertelde de wethouder MKB, Werk en Participatie Nur Icar over zijn investeringsplannen voor de vijf winkelstraten in de Schilderswijk en Transvaal. De directeur van Rabobank regio Den Haag Harry Wientjens belichtte in zijn toespraak de kansen en mogelijkheden voor ondernemers in Den Haag vanuit het Nationaal Programma Zuidwest.

Het was een enorme eer om minister Dilan Yeşilgöz-Zegerius van het Ministerie van Justitie & Veiligheid op deze avond te mogen ontvangen als gast tijdens het diner en slotspreker van het inhoudelijk programma.


Wij danken Roxana Tajvar en haar team van Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague voor de warme ontvangst en gastvrijheid. Ook gaat onze dank uit naar onze samenwerkingspartners Rabobank regio Den Haag, Necati Erbas Verhuur & Beheer B.V. en Sanne Ten Bokkel Huinink van Fonds 1818 voor het mede mogelijk maken van deze avond.

We kijken terug op een fantastisch event en zijn trots op de kracht en diversiteit van ons netwerk. Blijf elkaar als Haagse ondernemers opzoeken, want daar hebben wij als MKB én als stad enorm profijt van!

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring