Hoe houden we u de komende weken op de hoogte?

Geplaatst op:
maart 19, 2020
 | 

Beste ondernemers,

In deze hectische en uitdagende tijd krijgen wij vragen over de informatieverstrekking. Wij zien het als onze taak u van de juiste informatie te voorzien en te zorgen dat u uw vragen kunt stellen over de gevolgen van de coronacrisis.

Basisinformatie

De afgelopen dagen werd een aantal maatregelen genomen om ondernemers te ondersteunen. We hebben deze de afgelopen dagen met u gedeeld via onze social media kanalen en via onze nieuwsbrief. Wij zetten deze maatregelen met de juiste links nog even op een rij:

Coronaloket voor ondernemers 

MKB-NederlandVNO-NCW en PZO-ZZP hebben samen met de Kamer van Koophandel een coronaloket geopend voor ondernemers met vragen. Het loket is ook telefonisch te bereiken via tel. 0800-2117 (op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur).

Er is ook een landelijk crisisnummer voor alle vragen over het coronavirus: tel. 0800-1351. Dit nummer is dagelijks bereikbaar tussen 08:00 en 20:00.

Overzicht landelijke regelingen en noodmaatregelen kabinet

Een overzicht van landelijke regelingen en de noodmaatregelen vindt u via bijgaande links:

Overzicht regelingen via MKB Nederland
Overzicht noodmaatregelen Rijksoverheid

Centraal informatiepunt Gemeente Den Haag

Voor vragen door ondernemers in Den Haag verwijzen wij u naar de website van de Gemeente Den Haag en het ondernemersloket.

Hier vind je informatie, maar ook updates over maatregelen op gemeentelijk niveau en naar verwachting ook over de uitvoering van landelijke maatregelen.

Houd deze website in de gaten.

Wij roepen ondernemers in Den Haag op dit communicatiekanaal te gebruiken voor vragen. Op deze wijze houden wij ook als belangenbehartiger inzicht in de vragen die leven en de zorgen die er zijn.

Wij werken als MKB Den Haag samen met de Gemeente, koepelorganisaties en collega ondernemersverenigingen om deze website continu up-to-date te houden en te zorgen voor de ondersteuning die nodig is.

Wekelijkse nieuwsbrief

Wekelijks sturen wij een update op dinsdag naar onze leden en de adressen in ons mailingbestand. Hierin delen wij aanvullingen op en nieuws over de landelijke en lokale maatregelen en de uitvoering daarvan. Tevens houden wij u op de hoogte van initiatieven van ondernemers in Den Haag en proberen wij de kennisdeling tussen ondernemers op gang te houden.

Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Meld u aan via deze link.

Met een hartelijke groet,

Team MKB Den Haag

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring