Helga Brenninkmeijer gestart als regiomanager VNO-NCW en MKB-Nederland

Geplaatst op:
april 5, 2016
 | 

Op 1 april 2016 is Helga Brenninkmeijer gestart als gecombineerde regiomanager VNO-NCW en MKB-Nederland in de provincie Utrecht. De functie van regiomanager MKB-Nederland Midden vervulde zij al sinds 2006. Op deze wijze wordt ook in de regio Midden Nederland vormgegeven aan de intensievere samenwerking tussen de verenigingen VNO-NCW Midden en MKB-Nederland Midden. Vanuit het geïntegreerde bureau in Apeldoorn werken ruim twintig medewerkers aan het versterken van de regionale economie en het samenbrengen en verbinden van netwerken. Dat doen zij samen met bestuursleden, branches, bedrijvenkringen, kennisinstellingen e.a.

Helga Brenninkmeijer neemt de functie als regiomanager VNO-NCW Eemland/Utrecht over van Alwin Roest, die per 1 april 2016 een nieuwe uitdaging bij de gemeente Arnhem is aangegaan. Zij is goed op de hoogte met de uitdagingen van de ondernemers in de provincie Utrecht en verheugt zich op de nieuwe rol en de samenwerking met de besturen. “Voor mij is deze nieuwe functie een mooie uitdaging die goed past bij de ontwikkelingen in ‘ondernemersland’ in de provincie Utrecht waarbij volgens mij de kracht ligt in het bevorderen van samenwerking tussen ondernemers(verenigingen en bedrijfskringen) onderling en ondernemers, overheden en kennisinstellingen. Ik ben ervan overtuigd dat we door het bevorderen van meer samenwerking tussen de diverse stakeholders in de provincie Utrecht het economisch klimaat voor ondernemers kunnen verbeteren. Ik zet mij graag in om dit namens VNO-NCW Utrecht/Eemland en MKB-Nederland in de provincie Utrecht samen met de (bestuurs)leden te bewerkstelligen.”

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring