Ambities voor de Duitse en/of Britse markt? Schrijf je in voor International Market Entry Coaching

Geplaatst op:
mei 20, 2021
 | 

Ben je een mkb-ondernemer uit de Haagse regio en denk je dat jouw dienst of product weleens goed in de markt zou kunnen liggen buiten Nederland? Of bereikt jouw omzet binnen Nederland zijn grenzen? Dan ligt een stap naar het buitenland voor de hand. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van export of het oprichten van een dochteronderneming in het land van jouw keuze. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw activiteiten over de grens niet een sprong in het diepe zijn, maar een doordachte stap met een zo groot mogelijke kans van slagen? 

InnovationQuarter en The Hague Business Agency bieden gedreven ondernemers uit de Haagse regio een uniek traject: International Market Entry Coaching (IMEC). Binnen dit traject stomen ze ondernemers klaar voor een succesvolle stap over de grens door middel van persoonlijke begeleiding, gezamenlijke workshops en toegang tot de juiste contacten. Het IMEC-traject is onderdeel van de MKB-deal ‘internationaal ondernemen voor en door ondernemers’ die InnovationQuarter en The Hague Business Agency namens de gemeente Den Haag uitvoeren. Deelname aan het IMEC-traject is kosteloos, al ben je uiteraard wel de nodige tijd en middelen kwijt om je internationale stap te laten slagen. Ontdek hoe International Market Entry Coaching werkt voor jou

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring