Enquête ‘internationaal ondernemen’

Geplaatst op:
juni 8, 2016
 | 

Kansen voor groei voor het MKB zijn in toenemende mate te vinden over de grens. U, als ondernemer en/of manager, bepaalt mede hoe u in het proces van internationaal ondernemen vanuit de gemeente wordt gefaciliteerd.

De gemeente Den Haag wil in samenwerking met haar partners Haagse bedrijven stimuleren en actiever faciliteren bij het internationaal zakendoen.  Uw ervaring en expertise zijn daarvoor van grote waarde. Om deze reden vragen wij uw medewerking aan een korte enquête. De invulling hiervan neemt slechts 3 minuten van uw tijd in beslag.

Klik hier om de enquête in te vullen.

 Deze enquête wordt uitgevoerd in samenwerking met het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH). Den Haag wil met de uitkomsten haar dienstverlening ter ondersteuning van internationaal ondernemen optimaliseren.

De sluitingsdatum van deze enquête is 1 juni 2016. De door u verstrekte informatie wordt alleen gebruikt voor het doel van dit onderzoek en zal niet worden gedeeld met derden. De resultaten van het onderzoek zullen worden gepubliceerd door gemeente Den Haag i.s.m. het NCH.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring