Drukbezochte MKB Rotterdam Borrel BIJ…Bar Brasserie Engels

Geplaatst op:
maart 30, 2016
 | 

Afgelopen maandag was alweer de zevende zeer geslaagde en drukbezochte editie van de MKB Rotterdam Borrel BIJ… Bar Brasserie Engels i.s.m. Brackmann Aanbestedingsspecialist. Voor een kort beeldverslag/sfeerimpressie, klik hier. De presentatie van de workshop kunt u hier downloaden.

Bar Brasserie Engels

Op maandag 21 maart 2016 heeft Bar Brasserie Engels met veel enthousiasme en plezier een groot aantal leden en relaties van MKB Rotterdam mogen verwelkomen. De overweldigende opkomst maakte deze avond een doorslaand succes.
Het Groothandelsgebouw is het belangrijkste wederopbouwmonument van Rotterdam. Het was zijn tijd ver vooruit: het enorme pand bood niet alleen plaats aan vele bedrijven, maar een heuse autoroute maakte het inpandig vervoer van allerlei producten mogelijk. Al in 1951 vestigde zich hier ´Engels´, dat elan aan het pand bracht met haar grand café-restaurant, congres-, party- en zalencentrum.

Na een grootse verbouwing heeft Rotterdam haar Engels weer terug: met dezelfde uitstraling en sfeer van de gloriejaren, maar met een tikkie Rotterdamse nuchterheid en allure. Engels is nostalgie in een nieuw jasje. Overdag de perfecte plek voor een kop koffie of lunch, later op de dag ideaal voor een borrel of diner.

De chefs en bediening van Bar Brasserie Engels verrassen u en uw gezelschap met gerechten uit de Rotterdamse gloriejaren, gestoken in een eigentijds jasje en gepresenteerd met een tikje hedendaagse bravoure.

MKB ROTTERDAM BORREL BIJ… BEST WESTERN PLUS ROTTERDAM AIRPORT HOTEL 25 APRIL
Graag nodigen wij u ook uit voor de eerstvolgende MKB Rotterdam Borrel BIJ… Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel op maandag 25 april vanaf 17.00 uur. De alweer achtste editie van Borrel BIJ vindt wederom plaats op een unieke Rotterdamse locatie en dit keer i.s.m. De Verkeersonderneming.

BEST WESTERN PLUS ROTTERDAM AIRPORT HOTEL
U zoekt een toplocatie voor uw bijeenkomst of feest? Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is een 4-sterren hotel, restaurant en vergaderlocatie in Rotterdam. Door de unieke ligging bij Rotterdam The Hague Airport is het hotel een populaire locatie voor de zakelijke reiziger. Ook voor gezinnen die een gezellig weekendje weg willen, is het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel een inspirerende uitvalsbasis.

WORKSHOP ‘AFSLUITEN MAASTUNNEL’ (VANAF 15.30 UUR)
Voorafgaand aan de Borrel BIJ verzorgt De Verkeersonderneming om 16.00 uur een workshop voor werkgevers en voor logistiek dienstverleners over hetgeen komen gaat m.b.t. het afsluiten van de Maastunnel en vooral hoe u zich hierop het beste kan voorbereiden.

De MKB Rotterdam Borrel BIJ… staat garant voor netwerken, netwerken en nog eens netwerken op elke 4de maandag van de maand vanaf 17.00 op een afwisselende aansprekende netwerklocatie. Kom ook effectief én interactief zakelijk netwerken onder het motto ‘More buzz 4 your bizz’.

AANMELDEN
U kunt zich hier gratis aanmelden voor de MKB Rotterdam Borrel BIJ.. Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel – maandag 25 april. Voor een routebeschrijving klik hier.
Wij wensen u goede zaken toe en graag tot ziens op de MKB Rotterdam (netwerk)bijeenkomsten.

P.S. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, reageer snel want vol is echt vol. MKB Rotterdam partners en leden hebben altijd toegang. Lid worden? Klik hier! Of bel / mail met Yvette Huijsmans (010 – 262 03 75 / secretariaat@mkb-rotterdam.nl) of Jack Kriek (06 – 52 61 31 71 / commercie@mkb-rotterdam.nl)

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring