Doe mee met de MKB Den Haag Dunea duurzaamheidsprijs 2018

Geplaatst op:
juni 18, 2018
 | 

De komende jaren gaan er op het gebied van duurzaamheid spannende dingen gebeuren. Als we de klimaatdoelstellingen echt willen halen, moeten we aan de bak. Dat geldt voor overheden, consumenten, maar vooral voor ons als ondernemers.  We moeten kleur bekennen, noem het Duurzaam ondernemen 2.0. Maar hoe gaan we dat doen? Hoe verminderen we structureel onze carbon footprint. Betekent dit dat we allemaal Tesla gaan rijden of pakken we de fiets? Gaan we allemaal van het gas af? En hoe zit het met andere aspecten van duurzaamheid zoals het watergebruik?

Wat is de MKB Den Haag Dunea Duurzaamheidsprijs 2018?
Samen met Dunea gaat MKB Den Haag dit jaar op zoek naar het meest duurzame bedrijf van Den Haag. Welke Haagse ondernemer loopt voorop op het gebied van duurzaamheid en is een voorbeeld voor andere ondernemers? Welke duurzaamheidsinnovatie verdient een podium? Welk Haags bedrijf laat zien wat duurzaam ondernemen 2.0 is?

Dunea en MKB Den Haag willen met deze prijs kennis en ervaring op het gebied van duurzaam ondernemen opdoen en delen. Op deze manier willen zij ondernemers stimuleren en motiveren om stappen te zetten op het gebied van duurzaam ondernemen. Daarnaast vinden Dunea en MKB Den Haag dat duurzame ondernemers een podium verdienen. Deze prijs kan daarbij helpen.

Wie mogen meedoen en hoe?
De prijs is bedoeld voor  MKB bedrijven die gevestigd zijn in de gemeente Den Haag. Het duurzame karakter zit in een product, dienst, innovatie of in de bedrijfsvoering van het bedrijf. Het product, de dienst, innovatie of duurzame bedrijfsvoering moet uiterlijk in 2017 gestart of gerealiseerd zijn.

Inschrijven doe je door het inschrijfformulier in te vullen en tot 30 september op te sturen naar info@mkbdenhaag.nl Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen. In de jury zitten duurzaamheidsexperts van Dunea, Haagse Hogeschool, Duurzaam Den Haag, MKB Den Haag en de vorige winnaar van de MKB duurzaamheidsprijs.

Wat kan ik winnen?
De winnaar ontvangt een oorkonde, een geldprijs van € 2500,00 ter beschikking gesteld door Dunea en natuurlijk veel exposure in diverse media. De prijs wordt in november uitgereikt tijdens een evenement van MKB Den Haag.

Vul het formulier hieronder volledig in en mail het naar info@mkbdenhaag.nl

Inschrijfformulier + voorwaarden deelname Den Haag Dunea Duurzaamheidsprijs 2018

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring