Den Haag op weg naar het Nieuwe Normaal

Geplaatst op:
juli 15, 2020
 | 

De coronacrisis bracht opschudding, pijn en vernieuwing. Hoe willen we de Haagse samenleving vormgeven nu zich een Nieuw Normaal lijkt op te dringen?

Hoe moet de Haagse economie er in de toekomst uit zien? En hoe blijven we daarover in gesprek vanuit waarden in plaats van door te reageren op gebeurtenissen en toevalligheden?

De Maatschappij – de Nederlandsche Maatschappij voor Nijverheid en Handelorganiseerde drie waarden gedreven dialoogsessies onder de naam ‘Den Haag op weg naar het Nieuwe Normaal’. Haagse vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de overheid, onderwijs en wetenschap gingen daarover in gesprek in Beeld en Geluid Den Haag.

Namens MKB Den Haag was Kim Schofaerts aanwezig bij de eerste dialoogsessie over de Haagse economie.

“Tijdens de lockdown deed de lokale detailhandel het goed, reageert Kim Schofaerts, voorzitter MKB Den Haag. Ze noemt initiatieven als ‘Koop lokaal’ en ‘Hou je Haags’. “Het is de vraag of dit van blijvende duur is of dat we teruggaan naar het oude, vluchtige gedrag.” De overheid kan hierbij een rol spelen, vindt ze, bijvoorbeeld door grote bedrijven te stimuleren gebruik te maken van lokale leveranciers.”

Lees hier een artikel over de Haagse Community tegen Eenzaamheid. Wij willen andere ondernemers inspireren om deel te nemen aan de community, juist in deze tijd.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring