De leerlingen van nu zijn de ondernemers van morgen

Geplaatst op:
mei 25, 2018
 | 

Wilt u een bijdrage leveren aan de opleiding van een nieuwe generatie bewuste ondernemers in Den Haag? Wilt u Haagse leerlingen de kans geven om een onderneming te starten en kennis te maken met uw bedrijf? En wilt u tegelijkertijd ondernemers in ontwikkelingslanden helpen om een zelfstandig bestaan op te bouwen?

Dat kan! Met Day for Change!

Stichting Day for Change bestaat al meer dan 10 jaar. In die 10 jaar hebben wij al vele regionale en internationale (jonge) ondernemers mogen ondersteunen in hun weg naar succesvol ondernemerschap. Onze belangrijkste activiteit is de Day for Change Actie: een uniek financieel educatieproject waarin wereldburgerschap, ondernemerschap én omgaan met geld aan de orde komen. Tijdens dit educatieprogramma ondernemen kinderen en jongeren in Nederland met een microkrediet. Hun winst komt ten goede aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

De Day for Change Actie wordt uitgevoerd door de groepen 7 & 8 van het basisonderwijs tot en met de vierde klas van het middelbaar onderwijs (vmbo en havo/vwo/gymnasium).

Wat houdt een samenwerking in? Het is mogelijk een school te ‘adopteren’ en voor deze school de kosten van uitvoering voor de Day for Change Actie te sponsoren. Dit kan voor een bedrag v.a €300,- voor het PO en v.a. €1000,- voor het voortgezet onderwijs.

Uw bedrijf kan naast een financiële bijdrage ook een inhoudelijke bijdrage leveren aan de actie door bijvoorbeeld de gastles Ondernemen te verzorgen of door de leerlingen hun ondernemersplannen te laten presenteren aan medewerkers van uw bedrijf.

Als u interesse heeft in een samenwerking met Day for Change kunt u contact opnemen met Brechtje van der Feltz via brechtje@dayforhange.nl. Ook kunt u voor meer informatie terecht op de website.

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring