Boost Your Future 2016

Geplaatst op:
juni 8, 2016
 | 

Zaterdag 4 juni 2016 in het Atrium (stadhuis Den Haag)

Heeft u vacatures en wilt u deze snel en goed invullen? Wij bieden u de unieke kans om op zaterdag 4 juni kosteloos uw bedrijf te presenteren én direct het gesprek aan te gaan met honderden talentvolle jongeren die op zoek zijn naar werk, stage, BBL-plek of opleiding! Doet u dit jaar ook weer mee?

Het carrière-event ‘Boost Your Future’ is bedoeld om zo veel mogelijk jongeren aan een baan of een opleiding te helpen. Vorig jaar kende het evenement ruim 2.000 bezoekers!

 Bedrijven presenteren zich en bemannen een stand. Ook dit jaar is er een divers programma met: speeddates, pitches, loopbaancoaches en de Brandbox. Onze medewerkers staan voor u klaar voor bij de stand van het Werkgeversservicepunt. Zij geven u vrijblijvend informatie en advies over gemeentelijke ondersteuning bij het plaatsen van jongeren op een leer- of werkplek in uw bedrijf. 

De gemeente Den Haag organiseert dit evenement samen met bedrijven en onderwijsinstellingen. Deelname is gratis. Wij denken graag met u mee over hoe u uw bedrijf het beste kan presenteren. Na aanmelding nemen we contact op om de mogelijkheden te bespreken. Aanmelden kan tot 1 april 2016 op www.boostyourfuture.nl.  

Meldt u zich aan voor 19 maart? Boost Your Future maakt een kort promotiefilmpje van uw organisatie voor verspreiding op sociale media.

Bij vragen of meer informatie kunt u bellen of mailen naar Kim Padding: 06- 43008009 of info@boostyourfuture.nl

 

Graag tot ziens op 4 juni!

Met vriendelijke groet,

Team Boost Your Future

Volg ons ook op Facebook.com/BoostyourfutureDenHaag

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring