MKB Den Haag in de media | week 14

Geplaatst op:
april 1, 2020
 | 

De ontwikkelingen met betrekking tot de regelingen en maatregelen voor MKB ondernemers naar aanleiding van de Coronocrisis gaan snel. Zowel wat betreft de landelijke als de lokale maatregelen in Den Haag. Wij zetten ons als bestuur van MKB Den Haag dagelijks in om zowel via MKB-Nederland als samen met collega ondernemersverenigingen invloed uit te oefeningen op de toegankelijkheid, de werking en de potentiële impact van deze maatregelen.

Wij roepen ondernemers op om te letten op de deadlines ten aanzien van het indienen van verzoeken om aanspraak te doen op regelingen. Alle recente informatie over de regelingen vindt u hier. Daarnaast roepen we ondernemers op om ook uit te zoomen en te kijken naar potentiële scenario’s. Wat past het beste bij de onderneming, ook in de nabije toekomst? Tenslotte onderstrepen wij het morele appel op alle ondernemers om geen aanspraak te doen op regelingen als dat niet persé noodzakelijk is.

“We moeten allemaal bijdragen aan het minimaliseren van de impact van deze crisis en het met elkaar doen en dragen, niet alleen op de korte maar ook op de langere termijn.”

Voorzitter Kim Schofaerts lichtte dit gisteren toe in de radio-uitzendingen van Den Haag FM en bij Omroep west.

Uitzending Den Haag FM

Uitzending Omroep West, vanaf minuut 19.30

Post- en bezoekadres

Volg ons op social media
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag
KvK: 40410455
info@mkbdenhaag.nl

Lid worden

Als u kiest voor MKB Den Haag, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde en actieve ondernemers. MKB Den Haag kent een gestage aanwas van nieuwe leden.
Word lid
All rights are reserved © MKB Den Haag 2024
Bescherming persoonsgegevensAlgemene voorwaardenCookieverklaring